Luksuriøst og moderne poolhus

vi hjælper dig igennem hele byggeprocessen – fra den første snak med kommunen til dialogen med håndværkerne.

Vi har hjulpet med at skabe et unikt og gennemført sommerhus, som er tilpasset efter bygherres behov og ønsker.

Vi har været involveret i dette projekt fra den første streg blev tegnet. Det betyder, at vi har kunnet give den optimale rådgivning hele vejen gennem projektet.

Målet med sommerhuset var at skabe et moderne frirum med plads til hygge og afslapning i rolige, naturrige omgivelser. Indenfor bliver man mødt af et stort og rummeligt køkkenalrum, med loft til kip og et flot lysindfald, som giver en god energi dagen lang. I forbindelse med køkkenalrummet er stuen, hvor der kan hygges med brætspil og film. I stueplanen er der ligeledes et aktivitetsrum med både pool og bordtennis.

En af de unikke løsninger ved dette skønne sommerhus er gangbroen over køkkenalrummet og det smukke listeloft, der bekræfter at huset er særdeles gennemført og detaljeorienteret. Førstesalen byder på 2 fine værelser med eget tilhørende badeværelse til hver.


I den ene længe af huset står programmet på badning. Der er nemlig en vidunderlig pool, hvor de badelystne kan plaske rundt eller udfordre sig selv med modstrømsanlægget. Samtidig kan udsigten gennem det store vindue nydes, hvor man har et fint udsyn over terrassen.

Skræddersyet løsning med unikke detaljer

lorem ipsum

Optimalt lysindfald i alle dele af huset
Lyse og rummelige rum med plads til hygge
Hyggelige udendørs kroge med solskin

Vi har arbejdet tæt sammen med Eunice og Kim vedr. vores sommerhus byggeri i Blåvand. De har været ekstremt proaktive og gode til at tænke tre skridt frem for os hele tiden. Vi er selv enormt stolte af resultatet og de mange tilpassede ønsker.

Kim Jørgensen

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?